zondag 21 juli 2013

zon, zee en zaligheid

Toch animatie op rustige camping. De volgende dag Castelsardo bezocht en gekeken of er in buurt van Stintino goede camperplekken waren. Paradijselijk strand maar overvol. Toch maar naar Argentiera, Porte del palma.. Daar was vorig jaar onze laatste nacht. Weer vrij gestaan bij rustige kleine baai. ' s Morgens reed de Carabineri langs zonder iets te zeggen.. Het mocht dus: una notta..
Dan naar Alghero. Mandje gekocht bij senegalese.. Te veel betaald volges Sjef. Ze vond mij aardig en Sjef niet zei ze met een grote smile. Daarna gegeten in restaunrat naast huis dat nog steeds te koop staat. Droomplek. Heerlijk gegeten ook. Boodschappen bij Bosa.  Heel gek dat we overal de weg al kennen.. Dan door naar Torre Argentiera. De mooiste camperplekken van de wereld. We kunnen zelfs bijna op dezelfde plek staan. Gisteren gekanoot, geluierd en gelezen. Vandaag, zondag met dagpas bloggen met uitzicht op de complete plaatselijke bevolking die hier duidelijk straks uitgebreid gaan eten. Picknicktafels, koelboxen en veel onderling gedoe. Uiterst amusant zeker toen Antonio ook nog de rots ging vegen. Straks weer inde kano weg van de drukte en vanavond weer genieten van de teruggekeerde rust.. Morgen waarschijnlijk verder. Adios bambini, maaaama, familia e amici! We doen maar wat met dat italiaans, maar het klinkt  al beter dan vorig jaar.

1 opmerking:

  1. De groeten van maaaaaaama. Ze is jaloers want blijft binnen vanwege de tropische hitte hier. Morgen haalt Nico haar op een gaat ze barbecuen in Nuenen, dus is ze er een keertje uit. Ik ben uitgewaaid op Ameland. Op de terugweg vis gegeten in Urk op het enige terras dat op zondag open was. Viel een beetje tegen. Urk is geen Ameland of Volendam. En zeker geen Sardiniƫ. Ciao!

    BeantwoordenVerwijderen