zaterdag 3 augustus 2013

topdag

Gisteren topdag gehad. Heeeel rustige camping met heeel rustig idyllisch strandje bijna voor ons 2. Fantoomliefde gelezen van Aminatta Forna (aanrader!!!!) en genoten van de stilte. Vandaag de grote slingerweg door de bergen, eerst Arbatax bezocht en toen de camping gevonden die we voirg jaar niet konden vinden. Tja op de verkeerde plek gezocht. Cmaping zelf is niet heel bijzonder en strand druk. Kano ook nog lek, alweer. Toch een fabrieksfout.
We mikken erop de laatste avond in San Teodora te zijn. Daar uit eten en dan de volgende dag naar Olbia. Al met al toch weer heel enthousiast over Sardinie. Wel wat te heet en echt goed wild staan is ook niet zo gemakkelijk. Maar prachtige stranden, baaien, natuur en overwegend niet toeristisch als je op de goede plekken zit. En een paar weken zo aantutten met zijn tweeen gaat ons prima af. Ciao!

1 opmerking:

  1. Voorgelezen aan mamma. Ze vindt het fijn dat ze jullie zo kan volgen. Hier nog steeds erg warm. Ik heb jullie voor as zondag ingedeeld bij het voorzien in limoenwijn. Ik zorg voor een maaltijdsalade met tonijn. Als het zo warm blijft wijken we uit naar Jan en Jeanette.

    BeantwoordenVerwijderen